Wat is airconditioning?

Airconditioning, ook wel aangeduid als airco, klimaatregeling of luchtbehandeling staat voor het reguleren van lucht in binnenruimtes zoals een bedrijf, woning of publieke ruimte.


Met het apparaat of de installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Daarnaast kan ook de lucht gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem.

Welk systeem voor u?

Er bestaan enorm veel mogelijkheden in airco systemen. Van eenvoudige single units tot volledig geintegreerde, zelfdenkende en luchtzuiverende systemen. Samen met u brengen wij graag eerst uw wensen in kaart.


Afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal ruimtes, de grootte, de gewenste temperatuurvariaties, type bediening (automatisch, handmatig, zelfdetecterend) kunnen wij uw wens vertalen naar een juiste oplossing.

Besparen?

Een airconditioningssyseem hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, een slimme installatie verdient zichzelf al snel terug! Een besparing op uw jaarlijkse lasten. Daarnaast bestaat er voor elke wens ook een milieubesparende oplossing. Voor meer informatie over duurzame oplossingen verwijzen u graag door naar ons tabje 'Duurzaam'.

Wat doen wij voor u?

  • in kaart brengen van uw wens
  • aanbieden van oplossingen
  • begeleiden bij uw keuze
  • uitvoeren van uw keuze
  • onderhoud t.b.v blijvende optimale werking